Om oss

Hei kjære kunde

Baby Boutique er en liten boho inspirert butikk med produkter håndlaget av meg i Oslo. Jeg er opptatt av bærekraft og plast fri handel, og forsøker alltid å finne bedre og mer miljøvennlige løsninger.

Baby Boutique ble startet av meg mens jeg gikk gravid med min første datter. Jeg fant ikke det jeg var ute etter i norske nettbutikker, og begynte derfor å produsere lekene jeg selv ønsket for mitt barn også for dere. Målet er å lage et hjørne av koselige, inspirerende produkter her inne, mye håndlaget, alt med nydelige detaljer, og med fokus på at hvert produkt er unikt, trygt og naturlig. Jeg elsker også å oppdage skatter rundt om i verden, som jeg importerer til butikken. Nå har jeg to barn, og Baby Boutique har blitt større i takt med dem.

 

Jeg håper dere elsker produktene, dekorasjonene og klærne like mye som jeg elsker å arbeide med dette. Hvert produkt er laget med kjærlighet og med et ekstra øye for hver enkelt detalj, ta gjerne kontakt med meg om du har noen spørsmål, om det gjelder produktene eller noe annet post@babyboutique.no. 

Har du et spesielt ønske er det bare å ta kontakt, så prøver jeg å lage det du måtte ønske.

Masse kjærlighet fra Josefine